Jó tudni!

Nálunk megtalálod a tantermi és az elearning oktatást is!​
Nálunk korlátozás nélkül INGYENES a KRESZ tesztelési lehetőség!
Nálunk minden tantermi oktatáson résztvett tanuló INGYEN online tesztelési hozzáférést kap!
Nálunk a tantermi oktatásról hiányzóknak INGYENES pótórát tartunk!
Nálunk tanulóknak INGYENES tantermi tanfolyam ismétlést adunk!

Nálunk nincs rutinpálya használati díj!
Nálunk nincs vizsgáztatási pótdíj!
Nálunk nics házivizsga pótdíj!

Nálunk 19 oktatóból választhatsz!

Nálunk 3 vizsgavárosben vezethetsz és vizsgázhatsz!

KRESZ tanfolyamok . . .

Tantermi tanfolyam:

Iskolánk ez első vezetői engedély megszerzésénél a szakoktatói kontatk órákkal járó tantermi tanfolyamot ajánlák.  A tanórák alkalmával tapasztalt szakoktatóink páldákkal, grafikus ábrákkal, animációkkal, videok segítségével magyarázzák el a közlekedési szabályokat. Ezen kontatk órák pedagógia jelege felülmulhatatlan. Továbbá személyesen lehet kérdeznk az okatóktól akik magas színtű szakmai tudása segít a KRESZ vizsgára felkészítésban és  a való élatben történő közlededésre. A tantermi órák kötelező össz óraszáma 28 óra. Hiányzás a hatályos szabályok értelmében nem megengedélyezet. Természetesen a hiányzoknak díjmentesen pótórát szervezünk. Egy héten 2-3 alkalommal 3 tanór kerül megtartásre, így a tanfolyam 4 hét alatt lebonyolodik. 

Elearning tanfolyam:

Az online képzés elsősorben azoknak ajánluk akik nem tudnek elfoglaltságuk (munkahely, iskola) miatt a tantermi órákon megjeleni. Illete azon ajánjuk akik gyorsan és önállóan szeretnének felkészülni a KRESZ vizsára. Elönya az online képzésnek, hogy mindenki a saját időbeosztásához tudja igazitan a képzés ütemezését és otthonról is elvégeztető. Az online tanfolyam részvételéhet szükség ven egy email címre és egy számítógépre nameg internet kapcsolatra.  Vezetési gyakorlatok . . . 

Normál vezetés:

Az andragógia szabályait figyelembe véve egy normál ütemezéssel történő oktatás amely biztósítja a tanuló egyeneltes fejlődését. Az orák ütemezése heti átlagosan 2 alkalommal 2 tanóra. A hatályos jogszabályok értelmében egy tanóra 50 perc időtartamú.

Gyorsított / Elsőbbségi vezetés:

A gyorsított / elsőbbségi vezetés keretében gyorsabb, dinamikusabb vezetési gyakorlati tanulási lehetőséget biztosítunk tanulóinknak. A tanuló heti átlagosan 3 alkalommal 2 tanórát vehet részt. Ezzel a sürűbb vezetési lehetőséggel  gyorsabban szerezheted meg vezetői engedélyed. Ajánlott azok részére aki külföldön dolgoznak és csak korlátozott ideig tartozkodnem magyarországon, illetve azok részére akiknek záros határideje ven a vezetői engedély megszerzéséhez. vezetési módheti óraszámÁr


normál vezetésHeti 2 x 2 óra7.000 Ft /óra
gyorsított/elsőbbségi vezetésHeti minimum 3 x 2 óra8.000 Ft /óra
autómata vezetésHeti 2 x 2 óra8.000 Ft/óra

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!